Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbjuden frukt

Ta min frukt i din hand
ta min själ i hamn
gör det förbjudna
som bara du kan

Få den att mogna
låt mig få leva

Ta mig här och nu
för drömmen om dig
är det enda
jag vill just nu

Fast du förbjuden frukt
för mig är

Finns det ingen annan
som jag håller så kär

Så släpp drömmen om oss fri
låt oss förenas som vi

För i natt
älskar vi hett, passionerat
till toner av
kärlek, åtrå och magi




Kommentarer





Fri vers av almqvizt
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-06-15 00:51



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Själva styckedelningen känns underlig eftersom den inte är jämn, särskilt när själva texten har ett otroligt bra flyt.
2005-06-15
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt