Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksruset

Mörkrets dova lugn
ger mig en inre frid
en stilla ro

Stjärnorna
så vackra
så klara

Tindrar
likt den
vackraste 24 karat

Drömmer och
längtar

Om kärleksrusets
bedårande tid

Så snälla
söta du

Kom och föreviga
min längtan

Om ett
evigt liv
som jag
och
du




Fri vers av almqvizt
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-06-15 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt