Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ishacka

Dina händer mot min kind.
Du får mig att frysa.
Din blick mot mitt inre.
Vassa kanter runt ditt leende.

Du kommer närmare.
Hoppandes på värme.
Jag fattar ishackan.
Ditt hjärta fryst som is.




Fri vers av Nhero
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-06-15 10:19



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
mycket vackert och kall. spännande och kort.
2005-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero