Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jiamari


konturer

~~~

där gryningsljuset
bryter skogens mörka

silhuetten av ett rådjur


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 553 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-04-08 20:53



Bookmark and Share


  Vind
Närvarandes i ögonblicket. Väldigt lyckad kontrast!
2008-04-18

  Rachel Roth
sällsam stillhet tidig morgon
2008-04-12

  Björn Karlsson
Enkelhetens flöde
stora bilder
i sparsmakad vacker poesi
2008-04-12

  Carola Zettergren
Naturskönt som bara den!!!
2008-04-12

  Lena K Nilsson VIP
En mycket vacker bild!
2008-04-12

    Bodil Sandberg
Å vilken vacker bild!!!!
2008-04-10

  mare VIP
..VACKERT..
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan