Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ur och skur


Tidningsbudet

Morgonens grå ljus
sipprar nerför stuprännan -

tidningen är här




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-09 06:22

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äkta haiku!
2008-08-17

  isabel louise
Gillar känslan du förmedlar i haikun, så vackert..

\"morgonens grå ljus
sipprar nerför stuprännan\"
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP