Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskros

Som en maskros
På en krackelerad asfaltväg

Okuvlig och stark
Under himlen bar
Väggrenens monark
Envis och osårbar

Som en maskros
Ensam, hatad
Oönskad och ratad




Fri vers av Joy
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
djup
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Joy