Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor är falska. Slut punkt.


Slutridå

Tröttnat på att vara biroll
I mitt eget liv
Ser ditt riktiga jag
Fröken cellofan
Och har slutat spela med
I denna parodi på vänskap

Bocka djupt
Njut av applåderna
När ridån gått ner
Slår verkligheten till
Då står du ensam kvar på scen




Fri vers av Joy
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 18:23



Bookmark and Share


  Gawain
Cool, spännande! Väl fångat i känsla och utförande. Livets drama är lika stort som det är svårt.
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Joy