Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken kan vara underbar... och förödande


Karlssons klister

Vi föll
snabbt och hårt
för varann
krasch, kras och brak
Nu kan inte ens karlsson
och hans klister
hålla ihop oss längre




Fri vers av Joy
Läst 358 gånger
Publicerad 2008-04-09 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joy