Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

andas in värmen
andas ut tacksamheten
andas in dig
och vill aldrig andas ut igen




Fri vers av Nanna
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-06-15 23:59



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Berör! Fin rytm såväl till ordflöde som innehåll och meningsfullhet ...
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Nanna
Nanna