Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så skör är livsviljan - och så stark




Livet skulle jag inte.

 

 

Om mitt val hade varit det enda

skulle jag inte

men andra valde

 

livet

 

 

Om mitt val

skulle jag kanske

ändå

 

men kärleken

 

 

min vilja

medan blicken vilar havet

 

 

 

 

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 22:31



Bookmark and Share


    Glittra G
stark ... viljan att leva överlever mycket
2008-04-11

  micke marin
lite som ett gammalt slitet manuskript man hittar där vissa ord har försvunnit. ord man själv kan lägga in och läsa ut. jag väljer något väldigt positivt.
2008-04-10

  Hannadraken
just här blir ickesymmetrin det som leder och eggar fantasin. Spännande med form faktiskt...
2008-04-10

  Lena Krantz VIP
Blicken vilar kanske alltid hav...i alla fall om blicken själv får välja!

Lite mystisk och svårbestämd, och därför härlig läsning!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder