Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sitter för långt in, den här smärtan

alla tårar
som sitter fast
inom mig
som vägrar komma ut
gör så jag ibland
får svårt att andas

säg mig vännen,
vad hjälper det
att ha ett levande yttre
när insidan är döende?




Fri vers av breahteinsides
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-09 22:57



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Jag instämmer verkligen bra skrivet =)
2011-01-12

    eva m h
Jag känner igen mig! En stor längtan att bli helt levande!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

breahteinsides
breahteinsides