Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i trygghet

~~~


känslan

när din nattvarma hud
smeker mina fingertoppar


som att i trygghet
falla ner på den mjukaste bädd
av solvarma kronblad





~~~




Fri vers av Markattan
Läst 559 gånger
Publicerad 2005-06-16 08:34



Bookmark and Share


  Nic
Vilken tur jag hittade denna underbara dikt, får vällustrysningar!
2005-07-07

  Rublev
Om nu livet kan betygsättas (nej, livet ska levas) så blir det :) :) :) :) :)
2005-07-05

  Rublev
Underbar, blir alldeles varm.
Form och innehåll dansar argentinsk tango!
2005-07-05

  den ensamma kycklingen
jag håller me cathy. så låt oss yla tillsammans.
2005-06-20

  kanelen
Oj, vilken känsla! Få ord, men säjer mycket!!!
2005-06-19

  Mats L.
Mmmm......
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan