Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gårdagen gick ju inte av för hackor. Idag är det en annan dag. Det var väl en riktigt bra början, att bli uppdragen ur ett dike av en underbart trevlig man......
och solen skiner, fåglarna kvittrar, och som det blommar !!!!



Tycho Brahedagen över

 

Bilen bärgad
och rullar
igen

solen gör
sitt allra
bästa

två
ljuvliga
stjärtmesar

förgyllde
dagen
och

blåsippor vitsippor svalört och gullvivor
samsas om prakten med lökväxterna
och en hel dask med pärlhyacinter
framför näsan och man kan
skönja björkens musöron
och hundpromenaden
fick sällskap av en
hundkompis och
till och med
katten
gick
med

en timslång runda

NU
smakar
kaffet
l j u f v l i g t




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-10 12:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja kaffe är alltid gott men ibland gör det skäl för sitt smeknamn - gudadryck
2008-04-11

  Ilona _L
Ljufvligt beskrivet!
2008-04-10

  Lena Christofferson
Vackert! Både stilistiskt och poetiskt.
2008-04-10

  Bibbi VIP
Jag njuter tillsammans med Dig fast jag sitter hemma hos mig och t o m inomhus ännu.
Applåd!
2008-04-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
På Tycho Brahe dagen
var, en Tycho Brahebåt
ute på en tur... Den
gick inte i dur... Tur för
Dig, att allt ordnade sig,
och tack för en blommande
beskrivning om vår natur,
så tur, för oss läsare, att
just Du, tog Dig en tur...
**********************
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP