Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen hemma - är det ju för sjutton aldrig

 

 

Släpspår mot marken

ändå sekundsnabbt hemma

 

en snäckas livsväg




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-10 14:34



Bookmark and Share


    Scribble
,... bostadsrätt på väg! roligt skrivet!
Mvh/S
2008-04-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja snigeln har det himla praktiskt, men lite jobbigt i längden kanske. Men den här är ju både charmig och vacker!/B
2008-04-10

  Carola Zettergren
Klurigt poetat!!!!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder