Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kunde det få vara de sista dagarna av liv

 

 

I den sista timmens möda

fick jag se den dag jag fåttt

och jag böjde mig mot marken

för att döden sa mig det

 

Men från markens enda glädje

själva kraften av ett liv

kom ett svar ur svarta myllan

inte skulle döden vänta

 

Jag bad livets gud en ängslan

och såg bakom mig min tro

breda ut sig som en vilja

när jag lyfte utan smärta

 

Lika ömt som vårens önskan

fick jag ge mitt eget hjärta

och mitt öde var att älska

för att dö min tid av frid

 

 

 

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 16:42



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Större än så blir inte själva livet
2008-04-11

    Glittra G
Herrgud vad stark ... jag känner rysningar i hela kroppen.
2008-04-11

  inutimonster
\"mitt öde var att älska
för att dö min tid av frid\"

...wow!
2008-04-10

  Carola Zettergren
Ojoj oerhört...strålande
och sedan blir jag stum igen!!!!!!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder