Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg just bilden...


Dimfrostmorgon

 

Frostbelagd matta;

duva går på promenad

 

- fryser om fötter

 

lyfter upp i björkegren

inväntar nu solens sken




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-11 07:21



Bookmark and Share


  Jer
Högklassig bildfångst,
i sanna tanka-stil.

Solklart reds. val tycker jag!
2008-04-11

  Michaela Dutius
En sån duva sitter utanför mitt fönster också- och illustrerar din fina text!
Bravo!
2008-04-11

    sunnanvind
Ser den framför mig! Fint!:)
2008-04-11

    Maria Malm
Djur är kloka.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP