Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksask

Lägg din vackra arm
runt min nakna hals

Kyss mig så där
hett och varmt
som bara du kan

Känn hur min längtan
borrar sig in
i din vackra barm

Få mig att hjälpa dig
att förstå
hur mycket min längtan
min åtrå

Vill få oss att förrenas
som den bro jag
byggt för oss två

Vill känna din näsa
dansa nerför min hals

Vill känna
dina fingrar
som letar och
trevar sig fram

Vill älska och
njuta med dig

I en het
evig närhetsvals


Önskar bara
att alla dessa

Romantiska drömmar
nånsin
får bilderna

Att fastna
i en kärleksfull
bildask




Fri vers av almqvizt
Läst 582 gånger
Publicerad 2005-06-16 16:28



Bookmark and Share


  purpleangel
Ljuvligt skrivet...
2005-06-17

    ej medlem längre
Vacker kärleksdikt ,så skönt att emellanåt också få läsa sådana.
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt