Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oturs-senryu

 

har vi något som

är ouppklarat du och

jag Tycho Brahe




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-04-11 22:02



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ja, och hur klara
upp det...? ;-)
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP