Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite nonsens bara utifrån tema uttråkad


Lera

Leda och Lida
lever sida vid sida
Leda
vill inte städa
Lida
kan bara kvida
Och Leva
bara kräva
så det svida
för Leda och Lida




Fri vers av the Morrigan
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the Morrigan