Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill men kan inte

 

Tro inget
annat än att
jag vill dela er
glädje när våren

kommer och jag ser er
med picnic-korgarnas
glada
barn

Tro inte
att jag inte
vill dela era skratt
i grillträdgårdens
sommaryra

midsommarhelgens
sillbordsjordgubbstårtor
har jag
också
glatt
mig
åt

en gång

Nu
tycker
ni kanske
att jag
blivit
en
sur
käring

som inte unnar andra att ha det bra

Inget kan
vara mer
fel

men försök förstå om jag
drar mig

undan

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-13 11:00



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ja, att dra sig undan
klokast att göra
när man inte orkar
se eller höra
När du redo är att ut komma
många finns där som dig varmt välkomna
2008-04-15

  Michaela Dutius
Berörande och starkt
2008-04-14

  Yvonne
Det kan ju också hända att man väldigt gärna vill delta - om man bara blev bjuden! När man var två var man med, men när man blir ensam blir man inte inbjuden längre. Min erfarenhet.
Bra skriven dikt som berör starkt. Applåd!
2008-04-13

  Gunwale VIP
Underbart är att känna att man önskar alla andra allt gott...även om man själv...............
2008-04-13

  Erik L
Stark text tycker jag där du målar upp kontrasterna mellan att stå utanför och vara del i en gemenskap mycket bra.
2008-04-13

  Hildegun Relefors
Jag sätter mig ner här med dig och byter något ord-- då och då!
2008-04-13

  Hapalochlaena
Stark och välskriven text.
Förstår vad du menar,
man vill inte längre vara med.
Vill inte se andra.

Applåd!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP