Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saresh

Saresh son av gudaskapelsen Enkidu
vandrar på steppen
ristar sin kunskap i en blogg av sand
alla lyssnar, få hör, men ingen kan läsa
Regn i fyrtio dagar och fyrtio nätter

Saresh son av gudaskapelsen Enkidu
vandrar på steppen
fångar tiden i lerkrukor
vännter stannar, vänner går, men ingen är kvar
Regn i trettio dagar och trettio nätter

Saresh son av glädjeflickan Shamhat
vandrar bland människor
målar sin känsla på en vägg av papp
många vill titta, somliga ser, men alla är blinda
Regn i tjugo dagar och tjugo nätter

Saresh son av glädjeflickan Shamhat
vandrar bland lik
gråter tårar av blod
ingen vill stanna, dom flesta vill gå, men alla är döda
Solsken i en dag och en natt




Fri vers av FAsA
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 14:25



Bookmark and Share


  Limestoned
denna är väldigt väldigt bra. gillar bäst \"målar sin känsla på en vägg av papp, många vill titta, somliga ser, men alla är blinda\"
2008-04-14

  Aisha VIP
...den här tycker jag mycket om...
gillar upplägget som gör att det blir intressant och spännande....
...och så finns mystiken där...det tycker jag om...applåd!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

FAsA