Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högtider är underbara


VI firar JuLafton!!11

Släkten firar jul
vid långbordet sitter mor och far föräldrar, deras föräldrar, bröder morbröder systrar och systerdöttrar och en enstaka kusin

Alla har samlats för att fira glömskan
farfar stoppar pipan med tusenkronorssedlar och tomten är fullast av oss alla

Mamma har satt sig mitt på bordet och bestigit julskinkan endast iklädd en tomteluva

Hon sväljer den vita kattungen min lillebror fått i julklapp
vi sjunger snapsvisor ackompanjerade av ett barns snyftningar




Fri vers av FAsA
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 17:47



Bookmark and Share


  isidore
Fantastiskt bra, blev till och med förvånad. Skall läsa din andra saker efter en cigg.
2008-04-14

  syskonenberg
julen kan fara och flyga !
hata högtider,
alla fejkade skratt
alla överskattade julklappar.

det gör en bara illamående.

men aja till saken nu,
bra skrivet ! :)
2008-04-14

    Bizarrpoeten
Ja julen är ett helvete, samtidigt som man är megastressad ska man vara social.

Bra skrivet!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

FAsA