Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högläsning

Fröken högläser ur din dagbok
fniss byts mot skratt då vi kommer till stycket om din far
en käftsmäll i julklapp
och tre örfilar i födelsedagspreseent
Vi är hyenor som gömmer sig bakom bänkarna
och hämd är en varmrätt som gör sig bäst med en god sås.




Fri vers av FAsA
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 16:12



Bookmark and Share


  Carlos Clandestino
\"Fröken högläser ur din dagbok
fniss byts mot skratt då vi kommer till stycket om din far\"

tack för att du kommenterade så att jag fick chans att upptäcka dig.. desvärre är jag inte så bra att skriva kommentarer som är mer utförlig än \"bra\".. men iaf, här är ett försök: jag gillar bilderna du skapar. absurda scener, du borde försöka skriva ett filmmanus (också).. a la roy andersson. fortsätt!
2008-04-13

  D.H.Bay
\"fröken högläser ur din dagbok\", snygg rad!
det här är bra och jävligt snyggt skrivet. jag hade kanske skippat det där med såsen, texten klarar sej ändå, men det funkar. skönt surrealistisk vinkel!
2008-04-13

  Deliria
Den här var väldigt bra, jag gillade den kryptiska skildringen av hämnd på sista raden. Jag gillar verkligen när saker är skrivna observativt om saker som kan få en att önska sig en tillfällig död.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

FAsA