Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hälsad kära vår

Sången ljuder
hör den där
Uti skogen
finns det bär
Änglar dansar
mossan våt
Liten kotte
föll i gråt
Vargen ylar
göken gol
Boet lagas
från i fjol
Duvan kuttrar
på en gren
I ett träd
i timmen sen
Älgen kliar
mot en tall
Skaver kronan
källan kall
Örter växer
blom slår ut
Björnen nu
vill komma ut
Sträcker sig
i sömnig led
Örter växer
rötter med
Hälsar våren
med ett skrik
Allting är sig lik




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 1090 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-13 17:14



Bookmark and Share


  Gawain VIP
*jubla*

Hur skön är inte våren! Ditt natursinne är en stor njutning att ta dela av på det här viset. Tack!
2009-01-06

  Hallonet
En fin vår dikt mycket vackert!!!
2008-08-23

  aol
bokmärke
2008-05-02

  aol
härligt blev så berörd
2008-04-14

  Bodil Sandberg VIP
Sånt här älskas!!!!!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt