Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit matta haiku

Kommer uppifrån

Lägger sig vitt på marken

Matta blir effekt




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-14 19:44



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Visst blev det så. Fin.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt