Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svällande

Mjöla, salta, knåda
fina blir de båda
Jäser nu på spisen
Illa luktar fisen
När man svullat brödet
Ja det är väl ödet




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-10-06 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt