Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite vildmarksromantik som slutar i tragik...


limericks; om näcken...



en längtansfull ungmö från Baken
hon ville ju älska; helt naken
men drunknar i bäcken
på jakt efter näcken
för han spelade bara; den kraken




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 539 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-23 17:55



Bookmark and Share


  louisegirl
Oj...hur det kan bli..
Gillar starkt!
2014-11-07

  Njord
Skön limerick med särdeles fin rytm och knorr
2009-01-29

    Bodil Sandberg
hehehehehee..underbar limerick!!!
här får du en av mig då

en ungmö från Baken
strosade naken
såg näcken den glade
som fröjdeligt sade
kom får dra mig i saken

jo..inte så kul ..men..
2009-01-25

  Lotti
haha.... ler
2009-01-24

  Eva Langrath VIP
Oj, oj så det kan gå :)

Eva
2009-01-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha... tack för härlig uppmuntrande ord som får mig att le!
2009-01-24

  Anders P VIP
Så det kan gå. Dessa musikanter:)
2009-01-23

  anits VIP
Ja du, den var bra
2009-01-23

    Tea Alex
*skrattar*
Haha den var bra!
2009-01-23

    Maria Malm
Åh..kunde han bara hantera den ena stråken..
2009-01-23

  Rolando Furioso
Bra limerick. Längtan och näcken som inte kan gå emot sin natur
2009-01-23

  glittertindra
brrrrrrrrr vilket slut, stackars kvinna och vilken tråkig en till att vara näcken...
2009-01-23

  Måna N. Berger
Att näcka i bäcken
naturligt för Näcken
men farligt för en kvinna
som inte kan simma..

he he.. ingen limerick bara en liten rimerick
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk