Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsstormar

~~~


livets stormar
kan förgöra allt i sin väg


men slutligen också ge starkare rötter




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-06-17 09:03



Bookmark and Share


  kanelen
Jo, kan det säjas tydligare?! Så sant!!!
2005-06-19

    carimba
denna text vill jag tro på... snyggt skrivet
2005-06-18

  Kylskåpspoesi
Så sant, så sant. Schysst med lite förhoppningar.
2005-06-17

    Idun 1
Tur att stormen mojnar till slut
och ur den kan man utvecklas
tillsammans...
2005-06-17

  Malin Rapp
Precis så, rätt fångat, så enkelt, så sant!!
2005-06-17

  Rachel Roth
livssanning i koncentrat
2005-06-17

    ej medlem längre
Ja så är det nog, i varje fall får jag hoppas på det!
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan