Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Glittra G - som hjälpte mig med förlossningen

 

 

Länge gick hon havande

och livet pulserade

mot revbenskammen

sparkade

mot urinblåsan

och vände sömnen mot henne

 

Ingen såg men

Ord länkades till ord

och meningarna måste fullbordas

i värkar

av kraft hon inte visste

 

Och dagen kom

när allt var fullkomnat

ord förbundna till strofer ingen ännu sett

måste födas

men när hon krystade

kände hon taggarna

 

Och barnmorskan ropade förundrat

det blev en kaktus

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 451 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-13 23:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Nämen en liten kaktus...!!!!
ÅÅÅÅ vad fin...grattis!!!!:):)
2008-04-14

    Glittra G
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh vad underbart :o)! Den blev precis så bra som jag visste att den skulle bli. Jag satt och log hela tiden. Du är bara så grym! Applåder och visslingar.

Tackar ödmjukast för dedikationen.
Megastor Kram till dig.
2008-04-13

    Melona
haha

ni är väl för goa...
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder