Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig min oförtjänta gåva...


sömn

vackra minne

förlägg en dröm hos mig

en ensligt oförtjänt dimma

av tyst skval och tystare

falsk kärleks

sömn

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen