Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undrar om himlen är tillgänglig för rörelsehindrade...


Min anpassade väg

 

 

Min väg måste vara asfalterad

utan stenar

Slät utan höjder och djup

Min väg

måste komma till mig

som livet

jag inte själv kan färdas

 

Min väg måste vara långsam

utan tidspress

Men djup som ett hav

och en himmel

som möts i min horisont

 

Min väg

med handikappanpassade ramper

och hiss

rätt upp i himlen

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-17 20:14



Bookmark and Share


    Glittra G
Du griper tag med dina ord. Du blandar allvar och känslor med humor ... det gillar jag.
2008-04-18

    Melona
det hoppas jag verkligen att den är
om inte annat får den bli det!
2008-04-17

    glasa VIP
MJUKT lägger den rede inuti mig
lättälskad
för sin stadiga
ton
sanningsvägen
2008-04-17

  Carola Zettergren
Bra poetat om vägar som
bör passa alla i så lång utsträckning
som möjligt..även till himlen!!!!!
får mig att tänka på en barnbok
jag läste för länge sedan om en
flicka som åkte upp till taket med
hiss där det bodde en tant som
hade en flygande gungstol som
de flög på äventyr med ibland...
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder