Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beskyddaren

 

jag har återvänt till drömmen där jag kan röra dig och
du skyddar mig mot natten där
varje spår av ljus får mig att brinna
i en evighet innan
allt dör




Fri vers av Sländan
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-18 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan