Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trätoppar luva att se på, du lika så. Allt är i oändlighet, du och jag tillsammans.


Kvällens glans

Du börjar som ett gult sken mot mina ögon.
Värmer min själ med din.
Leker på trätopparna med ditt ljuva sken.

Känner din närhet från kärlek och ljus.
Du spelar för mig som en ljuv blomma på en naken man.
Allt är tyst ett tag men sedan så blir du glad.

Himmlen den vandra.
Du lika så, över kullar och skog.
Mitt hjärta lever med dig vart du än gå.




Fri vers av ElinaO
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 21:21



Bookmark and Share


    Solros
Va? Va det den första dikten? Woooow!
2008-09-21

    Cintia
Vilken vacker dikt
2008-07-11

  dopehat
Hjälp, och det här var din första dikt. du har talang, herregud...
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

ElinaO
ElinaO