Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satan fes


Lucifer fes vid bordet, de 13 bockarna kollade chockat på honom.

- Jag har gaser

- Vi har mens svarade bockarna.




Fri vers av ElinaO
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-16 18:54



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
Hahaha
2010-04-16

  dopehat
go satan och bockarna, go go go!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

ElinaO
ElinaO