Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L.O.B

Love Me

Or Leave Me

But Don't Hate me




Fri vers av ElinaO
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-20 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinaO
ElinaO