Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plast

Det är Plast omkring mitt fönster, brandgul tejp.

En evig väntan på klar frihet.




Fri vers av ElinaO
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 19:55



Bookmark and Share


  dopehat
du är mumsig.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

ElinaO
ElinaO