Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Mörkernatt


Det smakar mörkernatt i munnen
och stjärnorna fastnar under naglarna
jag greppar efter syre
men horisonten svalde hela världsalltet
jag kan inte sova, för minnena kryper ur lakanen
kortfilmer längs örngottet
och filmslutstårarna tränger igenom

sov hos mig inatt




Fri vers av Nicole Margit
Läst 847 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-22 16:17



Bookmark and Share


  Desert dust
vackert! :)
2008-07-13

    ej medlem längre
Vacker och lite vädjande dikt som andas lite av den desperation och den längtan efter närhet som vi alla kan känna lite ibland. Tänk om man bara hade någon att sova hos när allt bara blir mörkt...
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit