Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Smultrongatan 3b

Som oktobermaskar letar sig rynkorna fram under mina ögon.
händer söker sig över min kropp, andetag gömmer sig längs min hals
Den här sommaren pulserar och jag letar svar
hos vildkatter och sorgsna farbröder
Jag är infekterad och döden bor i min trappuppgång
han lyssnar på jazz och kokar kanske sylt

Jag kommer inte bli gammal med dig
jag kommer inte bli gammal med någon
den sanningen är lika föraktad
som duvorna på torget

Verkliga sanningar är till för att tystas ner
ingen vill höra om döden
de låtsas som om han inte finns
men jag vet
tredje våning, brevinkastet som doftar sommarbär
flyktiga jazztoner och känslan av fuktig, död jord




Fri vers av Nicole Margit
Läst 459 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-03 22:22



Bookmark and Share


  Lazerpistol
åh .
2012-01-11

  ramlar
du är så himla bra.
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit