Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna och att återfinna


Jag trodde aldrig att jag skulle hitta ett bättre
sätt att förmedla det jag vill säga än genom att just säga det.
Men när jag kysste dig så där, jag lovar jag svär
att inget beskriver saknad bättre än det där.




Fri vers av Anooonym
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-04-22 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anooonym