Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Du är den ända som jag har tilllåtit mig att älska,
Kanske var det för att jag visste att bara jag själv eller döden kunde ta dig ifrån mig.
Aldrig trodde jag att det skulle vara jag som sabbade oss.
Döden vore fan nästan bättre

Du är alltid älskad av mig, tills döden tar mig ska du finnas i mitt hjärta.
Och det faktum att jag skiljde på oss kommer förfölja mig tills graven.
Angeliqa du är världens bästa ponny, förlåt att jag säljer dig<3




Fri vers av Anooonym
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-05-13 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anooonym