Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag är rädd för


Jag vill få dig att stanna,
men ändå få dig att känna dig helt fri.

Jag vill vissa att jag är där för dig,
men ändå låta dig vara.

Jag vill vara perfekt och underbar
Men ändå få dig att kämpa för att ha mig kvar

Jag vill säga att jag älskar dig,
men inte få dig att tro att vi måste bli tillsammans.

Jag vill kyss din panna och fråga om jag får stanna.
men jag vet, ditt morgon humör.
Jag försöker göra allting rätt, vill få dig att inse
att med mig är livet lätt.

När du säger att du inte skulle klara dig utan mig,
betyder det att du aldrig tänker sluta träffa mig

Jag vill säga att jag gillar dig, älskar dig, behöver dig.
Men jag vågar inte, rädd att du ska känna dig pressad.

If you let me stay, I'll never leave you




Fri vers av Anooonym
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anooonym