Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurra, Hurra, jag fyller år idag!


Det är trevligt att fylla år.
Folk brukar bli så givmilda då.
Så jag gör det varje år.
(fyller år alltså)
Bara för att det är så kul.

Enligt nummerologin
(tveksamt vad DET är egentligen)
är den som är född på ett
dubbelnummer (11 eller 22) speciellt utvald,
extra begåvad, otroligt
kreativ, framgångsrik och allt superduper
ni bara kan tänka er.
Är man född den elfte,
är man rikligt välsignad.
Är man född den tjugoandra
är det dubbelt upp! Jackpot! Det ni!
Jag har ännu inte upplevt några extra förmåner
men jag ser fram emot att det ska
börja hända saker. Snart.
Just idag är jag tex välsignad med
en präktig förkylning,
skrällande hosta och feber.
Man får vara tacksam för de små
uppmärksamheterna som faller över en.
Tack, tack, host, host. snälla öde.

Var är pappersnäsdukarna nu igen?




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 19:22



Bookmark and Share


  aol
men grattiskramar från mej
2008-04-25

  aol
men grattiskramar från mej
2008-04-25

  Tabes
GRATTIS!!
Ät mycket tårta och mums!
2008-04-22

  camillala
men du grattis;D
2008-04-22

  Kristina Wallbing
Du välsignade och utvalda!!! Din ironi och självdistans är helt underbar! Av mig får du ett stort paket pappersnäsdukar inslaget i rött papper! Du är \"superduper\"! GRATTIS!!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP