Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~du föll~

~~~


i vinternatten den kalla
anlände du som ett ljummet sommarregn

fallandes över mitt så längtande väsen





~~~




Fri vers av Markattan
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-06-20 08:52



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
denna stiger det ångor om! *klapp klapp lysande!*
2005-07-28

  Markattan
Allt är inte alltid logiskt ;o)

Och dessutom en förkylning eller två vore det värt för all härlighet det sedan resulterade i ;o)
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan