Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är inte min egen vardag..men kanske för några andra?


Av en ren tillfällighet rasade du!


Nu när jag vet vem du är
så förändras allt

nu då du skrivit mig sanningen
faller du från min pediostal

du gick med mig på maskerad
och nu har tolvslaget slagit

bakom mask och klädsel
döljde du ditt ego

du smög med skuggorna
och lät dem falla över ljuset

ditt ansikte vändes mot mig
i falskhet, men i din sanning

dina ord smakar nu endast beska
syrligheten blev lagd i svalget

visst kan jag under ögonblick,
ännu tycka om dig
men älskar dig, det gör jag inte.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 10:48



Bookmark and Share


    sunnanvind
Besk eftersmak så att säga..bra poetat!
2008-04-23

  Carola Zettergren
MMM fy ja...så kan det vara!!!
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP