Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sitter och halvsover, med halsfluss och öroninflammation. Kikar ut genom fönstret och avundas dom som är ute i solen. Jag börjar dagdrömma...


Om du var här!

Om du var här,
Skulle jag ta med dig till en gömd sjö, inte långt härifrån.
Där skulle jag lägga ut massa filtar och lägga upp maten.
Ett par öl skulle jag lägga i sjön, för kylas och vinet ställer jag i skuggan.

Om du var här,
Skulle jag se solskenet spela över din kropp, reflekteras i dina ögon.
Där skulle vi ligga och bara vara, sola och prata.
Ett tag senare somnar vi, i varandras armar med solen som täcke.

Om du var här,
Skulle jag väcka dig med att droppa vatten på din mage, se det bilda ett hav vid din navel.
Där skulle jag kyssa dig, lekfullt och se dina gröna ögon skimmra.
Ett litet moln kanske seglar förbi och vi tar oss ner till sjön.

Om du var här,
Skulle jag njuta av att se dig simma i vattnet, lockas att simma närmare.
Där skulle jag hålla om dig, viska att jag älskar dig.
Ett leende är allt du behöver ge mig, jag smälter och är din.

Om du var här,
Skulle jag älska med dig i solen, bland filtarna och i vattnet.
Där skulle jag få dig att känna dig behövd, att se dig.
Ett som är säkert är att det bara är drömmar, dit letar jag mig alltid...




Övriga genrer av Sergej
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-23 16:55



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas du snart piggnar till från dina infektioner.
Skönt att kunna drömma sig bort en stund
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej