Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hybris? Det är vad vanliga människor använder för att få sig själva att må bra!


Jag leker, det blir bara siffror!

-

Hybris!

En två tre fyra fem sex


Jag är mer än jag ser ut, jag är komplex


Sju åtta nio tio


Jag har inga fördomar, från London till Rio


Elva tolv tretton fjorton femton


Andersson, Bengtsson och Jonsson


Sexton sjutton arton nitton tjugo


"Jobbar du som modell?" Visst, kalla mig Hugo!


Tjugoett och så vidare


Jag är mycket, jag är en glädjespridare!






Fri vers av Sergej
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 14:23



Bookmark and Share


  _Zeeta_
hahaha jag tar lite åt mig äran här! :)
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej