Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag följer dem i ur och skur, vecka ut och vecka in... Det är det enda konstanta jag har, och de går åt helvete som vanligt!


Wednesday

-

Återigen förlust för mitt Sheffield Wednesday

Folk frågar varför man håller på det jävla skitlaget

Det handlar om Själ!

Den håller på att säljas ut den med, som i de flesta andra klubbar

Men det finns fortfarande Själ!

Och frågan är om det inte är det viktigaste jag har

Mitt kära, usla och själsfyllda Wednesday!




Fri vers av Sergej
Läst 668 gånger
Publicerad 2011-02-15 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej