Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ska jag alltid vara något som skall fångas in och tämjas. Som skall tvingas leva efter samma mönster som jag avskyr?


Jag är bara jag

-

Jag drömde och vaknade i tårar

Blev förbannad och tog till min bästa vän

Jag vet att mina handlingar sårar

Det är aldrig nu utan alltid sen



Jag önskar jag var mer

Men jag är bara jag



Jag börjar kunna glänta på dörren till smärtan

Ibland känner jag ren lycka

Jag är inte ute efter att krossa hjärtan

Skiter faktiskt i att folk alltid har något att tycka




Jag önskar jag var mer

men jag är bara jag...




Fri vers av Sergej
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-06 22:33



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Berörande tankar ... "Jag önskar jag var mer, men jag är bara jag". En tanke vi säkert alla tänkt och önskat .. men kom ihåg! Att vara Du är Unikt. Det är det största och bästa du kan vara ...
2011-12-25

  _Zeeta_
Kanske dags o inse att det du är ÄR MER än du tror!
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej