Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

-

Jag slutade skriva för Dig

Skrev sedan åt Dig

För att skriva till Dig

Efter det skrev jag om Dig

Nu?

Nu skriver jag för Mig





Fri vers av Sergej
Läst 618 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-12 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så måste det nog vara
projiceringarna slutar i regel med att man återvänder till sig själv
och det är bara där revolutionen kan börja
2011-02-24

  Aftonvännen
det är bäst
2011-02-13

    eva m h
Ändrat fokus
2011-02-13

    svarta ängeln
grym..
*applåder*
2011-02-12

  aol
gillar tankegången
2011-02-12

  Junitvillingen
Ibland kan det vara klokast och bäst för en själv att skriva - för sig...men det hindrar inte att andra får läsa eller hur?;-)
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej