Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ivo Ri!


Bega bi dela

 

 

Dom dom dom

viavina

Dom dom dom

airadivu´

 

Seealaga noodi

henu bi dela

ora eli seniu

bega bi dela

 

Bega bi dela

 

Dom dom dom

viavina

Dom dom dom

bega bi divu´




Fri vers av korpfjäder
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-25 10:46



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Inte för jag vet vilket språk men den här känns som en sång....eller kanske en jojk?

*nynnar tyst för att inte mina arbetskamrater skall tro att jag är fullständigt galen)

;o)
2008-04-25

  Carola Zettergren
Förstår inte ett enda ord..
men tycker ändå jag känner
igen...???!!!!!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder